Doorbreek het taboe

Hoe maak je integriteit inzichtelijk en bespreekbaar? Hoe besteed je er aandacht aan en incorporeer je het in de bedrijfscultuur? Veel organisaties en overheidsinstellingen worstelen al geruime tijd met die vragen. Vaak ontbreekt het aan passende, concrete tools om integriteit op de kaart te zetten. Wij helpen je graag op weg.

"Building Docks maakt van testen een fact based, meetbaar instrument dat voorziet in een begrijpelijke uitslag. Testen op integriteit wordt door onze nieuwe potentiële kandidaten hierbij meer ervaren als een virtuele beleving."

Inzicht in het eigen morele kompas

Wist je dat integriteit één van de beste voorspellers is van succesvol werkgedrag? Ontdek Building Docks: de unieke simulatie die op snelle en betrouwbare wijze inzicht geeft in iemands morele kompas en integriteitsrisico’s. 

  • Maak integriteit onderdeel van je selectieprocedure of vergroot bewustwording onder je medewerkers.
  • Ontwikkeld i.s.m. de Vrije Universiteit Amsterdam. Bewezen predictieve validiteit & vermijdt sociaal wenselijke antwoorden. 
  • Positieve candidate experience vanwege ‘gamelike’ karakter.
  • O.a. bij KPN vast onderdeel van diverse selectieprocedures.
  • Building Docks is onderdeel van het online assessment Culture Fit.

Nieuwsgierig naar jouw eigen morele kompas? De invloed van je persoonlijkheid? Potentiële risico’s? Probeer Building Docks dan nu zelf, gratis, zonder extra verplichtingen!

"Wat deze workshop bij het NIPV extra bijzonder maakt, is dat deze onderdeel is van een kennismakingsdag die afgesloten wordt met de eed-aflegging. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het bewustzijn omtrent je morele kompas."

Integriteit binnen teams en organisaties

Wat versta jij eigenlijk onder integriteit? En hoe is dat voor je collega? Hoe zit jouw morele kompas in elkaar? Hoe wordt dit beïnvloed door je persoonlijkheid? En wat is de invloed van de omgeving?

Vergroot bewustwording en maak integriteit bespreekbaar met deze praktische integriteitsworkshop, aangepast aan de organisatiecontext. 

  • Interactieve workshop die de deelnemers op aanstekelijke wijze uitnodigt om ervaringen en dilemma’s met elkaar te delen.
  • Inclusief Building Docks voor inzicht in het eigen morele kompas, waardoor de dialoog op gang komt. 
  • Ideaal voor tijdens de onboarding, teamontwikkeling of combineer het bijvoorbeeld met het afleggen van een eed bij indiensttreding.
  • Lees verder: integriteitsworkshop bij het NIPV »

Zet die eerste stap! Vul het contactformulier in en we sturen je vrijblijvend meer informatie toe over de workshop. 

Aan de slag!

Inzicht in integer handelen kan veel onnodige kosten en andere schade voorkomen. Met onze unieke en evidence-based methodieken ondersteunen wij al jaren organisaties bij diverse vraagstukken op het gebied van integriteit. 

Wil je meer weten?
Neem persoonlijk contact op met Marius de Bruin, Lead Consultant Integriteit & Veiligheid, of vul het contactformulier in. 

“Integer gedrag gaat niet over evident goed of fout gedrag. Het heeft te maken met morele dilemma’s die vaak niet zo zwart-wit zijn, maar zich juist bevinden in een grijs gebied. Precies dat is wat het onderwerp zo ingewikkeld, gevoelig, maar ook interessant maakt.”

Marius de Bruin
Lead Consultant Integriteit & Veiligheid
m.debruin@ltp.nl
06 – 5052 5021

Op welk mailadres ontvang je graag meer informatie over de integriteitsworkshop? 

Ontvang gratis de Culture Fit inclusief Building Docks en krijg inzicht in jouw morele kompas! 

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?