Versterk deze zomer je Growth Mindset!

Even wat rustiger aan doen of totale ontspanning tijdens de vakantie. Fijn om jezelf weer op te laden! Maar we krijgen als mens ook energie van ontwikkeling en uitdaging. En dat stimuleert dan weer je Growth Mindset.

Wil jij deze zomer ook meer zelfinzicht, werken aan je ontwikkeling en ondertussen ontdekken welke ontwikkeltools en aanpakken je kunt aanraden aan jouw collega’s? Meld je dan aan voor de speciale zomermailings van LTP. Je ontvangt 8 weken lang, 1x per week tips en tools voor inzicht en actie!

Update: Wat een enthousiasme! Ontzettend leuk dat we deze zomer zoveel professionals mogen inspireren met onze Zomermailings. Was jij helaas te laat met inschrijven, maar ben je wel benieuwd naar de Zomermailings? Laat je gegevens achter via het formulier op deze pagina en we sturen je alsnog een mooie samenvatting toe waarmee jij aan de slag kan.

Versterk deze zomer je Growth Mindset
Zie de dingen om je heen met een Growth Mindset (en zonnebril) tegemoet & doe inspiratie op!

Met een Growth Mindset heb je de motivatie om constant te blijven leren. Ontzettend belangrijk, want de wereld en hoe wij (samen)werken zullen altijd in beweging blijven. Wil jij jouw Growth Mindset versterken en werken aan meer zelfinzicht? Én ondertussen inspiratie opdoen voor ontwikkeltools en aanpakken om je collega’s verder te helpen? Meld je dan aan voor de zomermailings van LTP via het formulier op deze pagina (rechts of onderaan). 

Nieuwsgierig naar wat er gaat komen?

Dat begrijpen we, maar je moet nog even geduld hebben. In de week van 12 juli ontvang je de eerste mail. Hieronder lees je wel alvast meer over de thema’s die aan bod komen in de mailings:

  • Zelfinzicht met een kort assessment. De resultaten zijn alleen beschikbaar voor jou: Wie ben je? Wat ambieer je? Hoe groot is de ‘gap’?
  • Wat zijn jouw voorkeursrollen in een team? Wat kenmerkt deze rol? Wat zijn de allergieën en valkuilen? Plus tips!
  • Meer over veranderkracht. Lees het e-book en vind tips om te werken aan de 4 onderliggende factoren: Growth Mindset, Veerkracht, Zelfmanagement en Energie.
  • Teamdynamieken: waarom loopt het in het ene team soepel en in het andere team zo ontzettend stroef? Over jouw rol in het team, de rol van de leidinggevende en het team als geheel.
  • (Samen)werken op afstand. Ja, dat blijven we nog wel even doen. Hoe houd je het leuk? Hoe word jij een betere digitale collega? En hoe profileer je jezelf op een goede manier?
  • Hoe zien anderen jou? Aan de slag met feedback.
  • Werkplezier! Focus op jouw functie of rol en jouw werk. Een moment voor reflectie en tips om jouw werk nét een beetje leuker te maken.
De zomervakantie is hét moment om aandacht te besteden aan jezelf!

Het is vaak wat minder druk op het werk, geen gehaast om de kids op tijd op school te krijgen, minder verkeer op de weg en je komt buiten vaker vrolijke en relaxte mensen tegen. Wat let je?

Over LTP Business Psychologen

Wij zijn het oudste HR-adviesbureau van Nederland, maar zo voelen wij ons niet! Met onze psychologische inzichten ondersteunen wij organisaties bij uiteenlopende HR-vraagstukken. Daarnaast informeren en inspireren wij graag, bijvoorbeeld met deze Zomermailings, maar ook onze gratis webinars, blogs & whitepapers. Nog niet met ons bekend? Lees hier verder over LTP »

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?