Beschikbaar in nieuwe LTP-assessmentportal: Talent Navigator

Woman behind laptop - online ontwikkelassessment

Sinds 15 juli is het online ontwikkelassessment Talent Navigator toegevoegd aan de nieuwe online portal. Daarbij is er nu meer mogelijk met de Talent Navigator. Hieronder zie en lees je meer over deze ontwikkeltool, die je in de assessmentportal per deelnemer gemakkelijk op maat kan maken!

Onze ontwikkelafdeling is continu bezig met het optimaliseren van onze assessments en de online portal. Onze klanten en de assessmentdeelnemers staan hierbij centraal. Met als doel: het assessmentproces steeds gemakkelijker en aantrekkelijker maken voor alle partijen.

Krijg inzicht in talenten, potentieel en ontwikkelfocus

De Talent Navigator stimuleert medewerkers om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken en daar richting aan te geven. Met dit online assessment krijgen zij inzicht in hun talenten en ontwikkelpotentieel en focus om direct aan de slag te kunnen.

De Talent Navigator is verder geoptimaliseerd:
  • Personaliseer en verstuur gemakkelijk uitnodigingen en reminders.
  • Interactief rapport inclusief reflectievragen voor de medewerker.
  • Inzicht in persoonlijkheid én ambitie: handige input voor een ontwikkelgesprek.
  • Per competentie wordt de mate van ontwikkelbaarheid weergegeven, plus toelichting.
  • Kies zelf de competenties die passen bij de medewerker. Natuurlijk kunnen wij hierbij nog steeds helpen, mocht dit gewenst zijn.
Impressie van het interactieve rapport:
Kan ik je ergens mee helpen?

Wil je zelf ook aan de slag met de Talent Navigator in de nieuwe assessmentportal? Wil je het eerst zelf uitproberen of heb je hier nog andere vragen over? Ik help je graag verder! Je kunt mij bereiken via: L.Dolfing@ltp.nl, LinkedIn of 06 – 83 66 38 73.

>> Of ga eerst naar de Talent Navigator pagina

Picture of Lotte Dolfing

Lotte Dolfing

Lotte is consultant bij LTP Online. Zij bedient klanten met online oplossingen voor selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Lotte bekijkt zaken graag met een psychologische bril... en deelt haar inzichten met je!

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?