Toonaangevende ontwikkelassessments

Stimuleer je 𝘎𝘳𝘰𝘸𝘵𝘩 𝘔𝘪𝘯𝘥𝘴𝘦𝘵 en die van medewerkers. LTP Ontwikkelassessments voor inzicht met impact. 

Je wilt talent binnen de organisatie optimaal benutten. Zeker nu organisaties steeds wendbaarder moeten zijn, is constante ontwikkeling van de workforce essentieel. Want veranderkrachtige medewerkers maken het verschil voor een toekomstbestendige organisatie. Een LTP ontwikkelassessment geeft inzicht met impact en zet aan tot actie. 

Wat is een ontwikkelassessment?

Bij een (online) ontwikkelassessment (development assessment) draait het -zoals de naam al zegt- om ontwikkeling. LTP Ontwikkelassessments geven inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de deelnemer, maar ook bijvoorbeeld de veranderkracht, werkomgeving, ontwikkelfocus en ontwikkelstretch. Het ontwikkelassessment geeft de deelnemer inzicht en stimuleert de eigen ontwikkeling. 

Nieuwsgierig hoe deze inzichten in de rapportage van een ontwikkelassessment worden weergegeven? Ontdek het zelf met ons interactieve voorbeeldrapport!

Soorten ontwikkelassessments

Wil jij je medewerkers een goede onboarding geven? Ben je benieuwd of een medewerker kan doorgroeien naar een leidinggevende positie? Of loopt een team minder goed en wil je weten hoe de teamdynamieken zijn? Afhankelijk van het ontwikkelvraagstuk zijn er verschillende aanpakken. Denk aan online assessments of live assessments met inzet van een assessmentpsycholoog, maar ook teamsessies met analyses op groepsniveau.

LTP ontwikkelassessments voor een toekomstbestendige organisatie

LTP heeft bijna 100 jaar kennis en ervaring met het ontwikkelen van talent. Je krijgt niet alleen inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten, maar ook veranderkracht, ontwikkelbaarheid en ontwikkelfocus. Zo stimuleer je met een LTP ontwikkelassessment de Growth Mindset van jouw medewerkers op de lange termijn. Zeker in deze veranderlijke tijden is dit van grote waarde voor organisaties én medewerkers. Een LTP ontwikkelassessment is bijvoorbeeld in te zetten voor: 

Focus op kwaliteit

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?