Feedback aan de top

Een goed georganiseerde feedbackcultuur leidt tot betere besluitvorming, persoonlijke groei en betere resultaten. Toch krijgt het versterken van de feedbackcultuur binnen de top van organisaties niet altijd de prioriteit.

Maak hiermee een vliegende start met de New Leadership Scan: een unieke aanpak met 360° feedback, coaching en een teamanalyse. Organiseer uw feedback, creëer inzicht in de kwaliteit van het leiderschap en word direct tot ontwikkeling aangezet. 

"Wij brengen het nieuw leiderschap-gehalte van de teams in de top van uw organisatie in kaart. Bovendien worden de deelnemers direct tot ontwikkeling aangezet. Onderzoek en ontwikkeling gaan hierbij dus hand in hand."
Betrouwbare partner

LTP Executive Services – onderdeel van LTP Business Psychologen – vergroot de impact en wendbaarheid van uw topmanagement door talent, potentieel en risico’s van (toekomstige) leiders inzichtelijk te maken. In onze aanpak verbinden we het oude met het nieuwe. Onze 90 jaar aan kennis en ervaring met de nieuwste inzichten en aanpakken op het gebied van assessments.

Wilt u hier meer over weten?

Onze executive consultants kennen de complexiteit van een rol in de top die de huidige tijd met zich meebrengt. Met de verkregen inzichten en adviezen uit de New Leadership Scan kunt u vervolgacties in gang zetten om de effectiviteit en wendbaarheid van uw topteams te vergroten. Neem gerust contact op met Karst Bongers voor een persoonlijke toelichting. 

Gezien bij:

Karst Bongers
Partner LTP Executive Services
06 - 52 30 30 15
k.bongers@ltp.nl

Gezien bij:

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?