Versterk het leiderschap binnen de organisatie

Met de toonaangevende assessments van LTP voor leidinggevende functies

Op zoek naar een assessment voor een leidinggevende, teamleider of het management? Competentie leiderschap in kaart brengen en verder ontwikkelen? LTP Business Psychologen biedt specialistische (team) assessments om het leiderschap binnen de organisatie te versterken. 

Assessment voor (senior) professionals, management, teamleiders en overige leidinggevende functies

Tussen organisaties kan er groot verschil zijn in de zwaarte van een leidinggevende of senior functie. Daarom laat LTP het assessment aansluiten op jouw vraagstuk en functieniveau, door verschillende onderdelen wel of niet op te nemen in het programma. Denk aan inzicht in capaciteiten en (een specifieke set aan) competenties, een rollenspel, een businessgame of diepte-interview. Zo bieden wij altijd gerichte ondersteuning en advies. Betrouwbare inzichten worden verzekerd door onze high-end assessmenttechnologie en de inzet van ervaren psychologen. 

Verklein de kans op een mis-hire, houd zicht op aanwezig (leiderschap) talent en zorg voor een effectieve ontwikkeling van je (senior) professionals en leidinggevenden met de Professional assessments van LTP.

Assessments leiderschap

Ben jij benieuwd of iemand zich op de competentie leiderschap kan ontwikkelen? Of iemand geschikt is om door te groeien naar een functie als manager? Informeer dan eens naar ons leiderschap assessment waarin we extra focus leggen op de competentie leiderschap en de capaciteiten die voor een leidinggevende functie gewenst zijn.

Assessments management

Naast een gedegen samenstelling en selectie van het management is management ontwikkeling essentieel. Zeker nu organisaties steeds wendbaarder moeten zijn. Management assessments zijn op individueel niveau, maar LTP biedt ook teamsessies, coaching en de tools voor analyses op teamniveau om zo ontwikkeling van het gehele management te stimuleren.

Ga voor een toekomstbestendige organisatie met LTP

Wij zijn LTP, een team van business psychologen en professionals. Als psychologisch HR-adviesbureau maken wij al 95 jaar inzichten vanuit de psychologie toegankelijk en toepasbaar voor organisaties. Met behulp van onze innovatieve (online) assessments én de inzet van ervaren business psychologen. Alles om jouw organisatie futureproof te maken.

Focus op kwaliteit

Cedeo-erkende assessments, psychologen die geregistreerd staan bij het NIP en een ISO certificaat voor informatiebeveiliging. Enorm trots op een klanttevredenheidsscore van 95,6%!

   

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?