Wat kost een assessment?

Ontdek de assessmentkosten voor jouw specifieke vraagstuk met de assessmentkiezer

Met een assessment krijg je inzicht in prestatie en potentieel van (toekomstige) medewerkers. Betrouwbare inzichten mét impact, ter ondersteuning van diverse HR-vraagstukken. Maar wat is de investering? 

Wat kost een assessment?

De kosten van een assessment lopen uiteen en zijn afhankelijk van het type assessment én het vraagstuk. Onze online assessments vormen het startpunt. Afhankelijk van het specifieke HR-vraagstuk worden deze uitgebreid met extra meetmomenten en een persoonlijk rapport met advies op maat door een business psycholoog. De uiteindelijke tarieven van een online assessment zijn dan ook lager dan die van een assessment met inzet van een business psycholoog.

Ga voor een toekomstbestendige organisatie met LTP

Verklein de kans op een mis-hire én zorg voor een eerlijker selectieproces, betere onboarding en een effectieve ontwikkeling van medewerkers door het inzetten van een LTP-assessment.

Focus op kwaliteit
Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen ervan op aan dat hun gegevens bij ons vertrouwelijk en veilig zijn. Daarnaast zijn wij Cedeo erkend en enorm trots op de klanttevredenheidsscore van 95,6%!

   

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?