Kies het juiste assessment voor jouw HR-vraagstuk

Met een assessment krijg je inzicht in prestatie en potentieel van (toekomstige) medewerkers. Interessante en betrouwbare inzichten, ter ondersteuning van diverse HR-vraagstukken. Maar niet elk assessment is hetzelfde. Welke soorten assessments zijn er? En hoe kies je het juiste assessment voor jouw HR-vraagstuk?

Assessmentadvies op maat

Bij de keuze van een assessment is de belangrijkste vraag: waarvoor wil je het inzetten? Verschillende doelen vragen om een andere aanpak. Daarnaast is het functieniveau ook van groot belang. Om de keuze uit de soorten assessments zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de assessmentkiezer ontworpen. Met de assessmentkiezer ontdek je in een paar klikken welk assessment past bij jouw vraagstuk. Assessmentadvies op maat! 

Online, live, gamified en meer

Er bestaan verschillende soorten assessments, waarbij het grootste verschil hem zit in het doel (grofweg selectie of ontwikkeling van talent) en de methode: behoud je zelf volledig de controle met een online assessment of kies je voor een live assessment en schakel je ook een assessmentpsycholoog in. LTP biedt alles onder één dak aan: best uniek, want zo kunnen we organisaties optimaal ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. 

Ga voor een toekomstbestendige organisatie met LTP

Verklein de kans op een mis-hire én zorg voor een eerlijker selectieproces, betere onboarding en een effectieve ontwikkeling van medewerkers door het inzetten van een LTP-assessment.

LTP Business Psychologen voor inzicht met impact

Focus op kwaliteit
Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen ervan op aan dat hun gegevens bij ons vertrouwelijk en veilig zijn. Daarnaast zijn wij Cedeo erkend en enorm trots op de klanttevredenheidsscore van 95,6%!

   

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?