Gratis webinar: Toekomstbestendig talentmanagement

Over het selecteren, ontwikkelen en managen van veranderkrachtig talent

Futureproof Reorganiseren

Organisaties zullen blijvend worden geconfronteerd met veranderingen. Het is daarom belangrijk om de workforce toekomstbestendig te maken én te behouden. Dit betekent afscheid nemen indien nodig, maar vooral ook aandacht voor de medewerkers die blijven.

Toekomstbestendig talentmanagement

Bij toekomstbestendig talentmanagement ligt de focus op dynamische ontwikkeling en matching van de medewerkers. Wat vraagt de steeds veranderende context? Wie heeft het potentieel om van waarde te zijn bij een volgende stap? Hoe kunnen we de benodigde skills ontwikkelen (reskillen of upskillen)?

Ontdek de mogelijkheden die er zijn om jouw workforce futureproof te maken én te behouden!

Want de mensen in organisaties maken – meer dan ooit – hét verschil! Tijdens dit webinar praten onze business psychologen je bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van talentmanagement. Onder andere de volgende thema’s komen aan bod:

Data:

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Let op: deze webinar is een vernieuwde versie van de eerdere gratis webinars ‘Reorganiseren met focus op veranderkracht’ en ‘Van klassiek naar futureproof reorganiseren.’

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?