Op zoek naar een assessmentbureau?

LTP Business Psychologen: toonaangevende assessments voor inzicht met impact. Sinds 1927.

Op zoek naar een partner voor het afnemen van assessments? Ga voor personeelsadvies op maat met LTP: van individuele talentselectie tot uitgebreide selectiedagen voor grote groepen medewerkers. Van onboarding tot upskillen en het duurzaam inzetten van talent. Van teamanalyses tot leiderschapsontwikkeling. Alles om talent binnen jouw organisatie te laten floreren. 

Wij zijn LTP, een team van professionals en psychologen

LTP is het oudste psychologisch HR-adviesbureau (assessmentbureau) van Nederland, maar zo voelen wij ons niet! Met onze inzichten en adviezen helpen wij medewerkers, teams en organisaties om optimaal te kunnen presteren. Onze high-end assessments zijn hierbij onmisbaar.

Op zoek naar een geschikte assessmentpartner?

Wij bieden gerichte ondersteuning en advies. Voor het inzetten van assessments ben je voor elke fase in de loopbaan en voor elk functieniveau bij LTP aan het juiste adres. Betrouwbare inzichten worden verzekerd door onze high-end assessment technologie en de inzet van ervaren business psychologen met hart voor de zaak. Zo adviseren wij als assessmentpartner kleine én grote organisaties in Nederland en daarbuiten bij uiteenlopende HR-vraagstukken. 

Met 96 jaar aan expertise en ervaring in het afnemen van assessments, weten wij als geen ander inzicht mét impact te bieden. Het zit in onze aard om continue te innoveren, inspireren en informeren. Natuurlijk met een constante focus op onze belangrijkste dienstverlening: het selecteren en ontwikkelen van de medewerkers binnen jouw organisatie. 

Optimale flexibiliteit: online, live of hybride assessments

Rekening houdend met de vaak drukke agenda’s van medewerkers, bieden wij flexibele opties voor zowel onze online assessments als live assessments met inzet van een psycholoog:

Focus op kwaliteit

Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen ervan op aan dat hun gegevens bij ons vertrouwelijk en veilig zijn. Daarnaast zijn wij een Cedeo-erkend assessmentbureau en enorm trots op de klanttevredenheidsscore van 95,6%!

   

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?