Aanmelden E-Learning | Interpretatie Online Assessments

1 + 1 gratis

Word samen met een collega expert op het vlak van het interpreteren van assessments. Alléén in september: vraag een e-learning aan en krijg er eentje gratis!
Actie
De e-learning in het kort:

1 + 1 gratis

Word samen met een collega expert in het interpreteren van online assessments. Alléén in september: vraag een e-learning aan en krijg er een gratis!
Actie
Meld je hier aan voor de e-learning!

Disclaimer: De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing onze annuleringsregeling en algemene voorwaarden. Fouten voorbehouden. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Septemberactie – voorwaarden 1 + 1 gratis
Voor de gehele maand september (01-09-2022 tot en met 30-09-2022) geldt 1 + 1 gratis voor de e-learning. Dit betekent dat er voor de prijs van één e-learning twee accounts worden aangemaakt. Een account voor de aanvrager en een account voor een door de aanvrager gekozen persoon, bijvoorbeeld een collega. Na het versturen van het aanvraagformulier ontvang je een opdrachtbevestiging, inclusief het verzoek om een naam en e-mailadres door te geven voor het tweede account.