Informatie voor assessmentdeelnemers

Met een assessment krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, potentieel en veranderkracht. Het levert een bijdrage aan een verantwoorde beslissing over jouw aanstelling en/of ontwikkeling.

Je bent uitgenodigd voor een assessment. Hieronder vind je vast in het kort meer informatie. Bezoek ook onze deelnemerspagina, met link naar veelgestelde vragen en onze oefensite. 

Assessment op locatie bij LTP

In de meeste gevallen vindt het assessment plaats op locatie bij LTP. Wij verzoeken je vriendelijk om 15 minuten voorafgaand aan de afspraak aanwezig te zijn. Koffie, thee of fris staat voor je klaar! Bekijk hier onze locaties >> 

Assessment op afstand

In sommige gevallen vindt het assessment op afstand plaats. Het programma is gelijk aan een assessment op locatie bij LTP. Je ontvangt voorafgaand aan het assessment via Microsoft Teams een aparte link, inclusief instructies, waarmee je online kunt deelnemen aan het assessment. Hoe het precies werkt, lees je hier.

Vooraf invullen van vragenlijsten en capaciteitentests

Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om vooraf alvast een aantal vragenlijsten en eventueel ook tests af te ronden. Het kan ook zijn dat je bij LTP de tests maakt en/of een aantal (controle)tests moet maken. De resultaten gelden als input voor je assessment, dus vul ze zorgvuldig in. Het is belangrijk dat je de vragenlijsten en capaciteitentest uiterlijk de werkdag voorafgaand aan het assessment hebt afgerond. Dit kan thuis, op een rustige plek en op een zelfgekozen moment.

Met deze vragenlijsten en tests krijg je inzicht in aspecten zoals intelligentie, persoonskenmerken, drijfveren, veranderkracht en (eventueel) leiderschapskwaliteiten en mogelijke risico’s.

Heb je nog vragen?

Bezoek onze deelnemerspagina (met een link naar veelgestelde vragen en onze oefensite), vul het contactformulier in of neem contact op met Planning & Support van LTP: 020 – 30 50 495 of planning@ltp.nl.

Contact

Toch nog een vraag? Wij staan voor je klaar.

Belangrijk

Begin goed voorbereid aan je assessment.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?