Verbeter je personeelsselectie
en ontwikkelproces

Bij LTP Business Psychologen vind je voor elk functieniveau een passend assessment en advies. 

Verklein de kans op een mis-hire en zorg voor een eerlijker selectieproces, betere onboarding en een effectieve ontwikkeling van de young professionals binnen jouw organisatie met een LTP-assessment.

Assessment young professionals

Young professionals zijn de toekomst van organisaties. Des te belangrijker dat de juiste talenten worden binnengehaald en dat deze talenten ook worden ondersteund in hun professionele ontwikkeling. Daarnaast is er ook behoefte aan een eerlijk(er) selectieproces, waarin er aandacht is voor de kandidaat. Meer en meer organisaties zetten hiervoor een assessment in specifiek voor junior functies en bijvoorbeeld traineeships. 

Wij begrijpen dat zeker bij young professionals er nog veel ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom nemen wij zelfs in ons selectie-assessment het ontwikkelpotentieel van een kandidaat mee én kijken we in al onze assessments naar iemands Veranderkracht.

Een passend advies voor elk HR-vraagstuk

Voor elke fase in de loopbaan en voor elk functieniveau ben je bij LTP aan het juiste adres, zo ook voor een assessment voor statersfuncties en junior functies. Wij bieden altijd gerichte ondersteuning en advies. Betrouwbare inzichten worden verzekerd door onze high-end assessmenttechnologie en de inzet van ervaren psychologen. Zo adviseren wij kleine én grote organisaties bij uiteenlopende HR-vraagstukken. 

Ga voor een toekomstbestendige organisatie met LTP

Wij zijn LTP, een team van business psychologen en professionals. Wij zijn het oudste psychologisch HR-adviesbureau van Nederland, maar zo voelen wij ons niet! Krijg inzicht in prestatie en potentieel van jouw medewerkers en teams en ga voor een toekomstbestendige organisatie met onze innovatieve assessments.

LTP Business Psychologen voor inzicht met impact
Focus op kwaliteit

Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen ervan op aan dat hun gegevens bij ons vertrouwelijk en veilig zijn. Daarnaast zijn wij Cedeo erkend en enorm trots op de klanttevredenheidsscore van 95,6%!

   

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?