Informatie voor deelnemers executive assessment

Met een assessment krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, potentieel en veranderkracht. Het levert een bijdrage aan een verantwoorde beslissing over jouw aanstelling en/of ontwikkeling.

Je bent uitgenodigd voor een Executive Assessment. Op deze pagina vind je meer informatie.

Assessment op afstand

Wij streven ernaar om alle assessments op afstand te laten plaatsvinden. Het programma is gelijk aan een assessment op locatie bij LTP. Je ontvangt voorafgaand aan het assessment via Microsoft Teams een aparte link, inclusief instructies, waarmee je online kunt deelnemen aan het assessment. Hoe het precies werkt, lees je hier.

Assessment op locatie bij LTP

In bepaalde gevallen kan er toch voor gekozen worden om het assessment op locatie bij LTP te laten plaatsvinden. Is dit zo telefonisch met jou besproken, dan verzoeken wij je vriendelijk om een kwartier voorafgaand aan de afspraak aanwezig te zijn. Koffie, thee of fris staat voor je klaar!

Vooraf invullen van vragenlijsten en capaciteitentests

Vaak wordt aan assessmentdeelnemers verzocht om vooraf enkele vragenlijsten en capaciteitentests in te vullen. Maar het kan ook zijn dat dit in jouw assessment net even anders gaat. Je wordt hierover duidelijk geïnformeerd. Het is belangrijk dat je de vragenlijsten en capaciteitentest uiterlijk de werkdag voorafgaand aan het assessment hebt afgerond. Dit kan thuis, op een rustige plek en op een zelfgekozen moment. Je ontvangt hiervoor aparte uitnodiging(en). N.B. Het kan zijn dat er een controletest wordt afgenomen.

Heb je nog vragen?

Vul het contactformulier in of neem contact op met Planning & Support van LTP: 020 – 30 50 495 of planning@ltp.nl.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!

Belangrijk

Begin goed voorbereid aan je assessment

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?