Continue 360° feedback

De 360° feedbackmethode wordt gebruikt om het beeld van het eigen functioneren te vergelijken met de waarneming van anderen uit de directe werkomgeving.

Online feedbackvragenlijst De beoordeling wordt verkregen met gebruik van een feedbackvragenlijst, waarbij de deelnemer zelf en de feedbackgevers (bijvoorbeeld de leidinggevende, collega’s, medewerkers en/of interne klanten) een beoordeling hebben gegeven aan de hand van uitspraken over waarneembaar functiegedrag. Deze beoordelingen worden naast elkaar gelegden (anoniem) teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport.
De deelnemer heeft zelf de regie: in zijn of haar eigen account kan de deelnemer gemakkelijk mensen uitnodigen en de resultaten bekijken. Met deze input kan men gericht werken aan de eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Focus op kwaliteit

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​

Groepsrapportage
Indien de 360° feedback bij een team of afdeling wordt ingezet, kan naast een individuele terugkoppeling ook een groepsrapportage worden gemaakt. Deze rapportage levert waardevolle informatie op groepsniveau.

Geeft inzicht in:

  • Sterke en zwakke gedragsindicatoren
  • Scores op competenties van verschillende groepen
  • Optioneel feedback via open vragen
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Om wat voor functie(s) gaat het?
Wil je een demo ontvangen?