Ageeth is sinds de zomer van 2022 bestuurder en algemeen directeur bij LTP. Hiervoor werkte zij als managing partner en boardroom consultant. Ageeth heeft ruime ervaring met verandervraagstukken, innovatietrajecten en doorontwikkeling van organisaties. Maandelijks is zij te beluisteren in het Boardroompanel van BNR Zakendoen.

Karst heeft behoorlijke expertise opgebouwd op assessmentvlak en focust zich sinds enkele jaren ook specifiek op de LTP-dienstverlening op senior management/bestuurlijk niveau: Executive Services. Hij adviseert over leiderschapskwesties, met een focus op geschiktheid en professionele ontwikkeling. Karst zoekt graag naar echte partnerships en helpt managers en directieleden hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken. Je kunt hem bereiken via K.Bongers@ltp.nl of 06 - 5230 3015.

Nienke is psycholoog binnen het Client Management Team van LTP. Zij helpt klanten met selectie- en ontwikkelvraagstukken en verzorgt trainingen over o.a. de interpretatie van online assessmentrapporten.

Wouter is adviseur en psycholoog binnen LTP TestNed. Hij houdt zich bezig met het uitvoeren van wettelijke veiligheidskeuringen en -aanstellingen. Daarnaast draagt hij bij aan de ontwikkeling van nieuwe en huidige assessmentinstrumenten, waarbij de focus ligt op objectiviteit, betrouwbaarheid en validiteit.

Rinie Ariëns is Chief Psychologist bij LTP. In deze rol zet hij zich in voor borging en ontwikkeling van de kwaliteit van de assessments van LTP.

Rosa is consultant bij LTP Online en assessmentpsycholoog. Zij bedient klanten met online oplossingen voor selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Ook houdt Rosa zich bezig met innovatieprojecten rondom games, coaching en assessmenttools. Zij deelt haar inzichten graag met je!

Ivo Winkes was partner bij LTP, maar heeft in 2022 een nieuwe loopbaanstap gemaakt. Hij laat mooie blogs en artikelen achter die nog steeds actueel en waardevol zijn.

Jesse is arbeids- & organisatiepsycholoog en eindverantwoordelijk voor de dienstverlening van LTP Online. In die rol helpt hij organisaties bij de ontwikkeling en selectie van medewerkers en teams en stuurt hij het team van Client Managers binnen LTP aan. Jesse heeft expertise op het vlak van Talent Attraction & Development en (online) assessments. Je vindt Jesse ook op LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jessevanderplas

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?