LTP 95 jaar!

“Wijsheid komt met de jaren”

Op deze pagina vind je alle informatie aangaande het jubileumfeest op 30 september en 1 oktober.

Welkom op landgoed De Havixhorst!

Een prachtige locatie die ook 95 jaar geleden al bestond. Sterker nog, al in 1371 wordt De Havixhorst voor het eerst genoemd als bewoonde plek in het Reestdal, niet ver van Meppel. De adellijke familie De Vos van Steenwijk woonde er bijna 300 jaar lang, van 1658 tot 1939. Het kasteel was nog tot 1963 familiebezit. Daarna kreeg het een paar jaar lang verschillende openbare functies, zoals bejaardentehuis en vakantieoord voor jongeren. En nu mogen wij er in stijl ons jubileum vieren!

Meer dan 80 collega’s hebben zich al aangemeld!

Jij komt toch ook? Aanmelden kan nog tot vrijdag 16 september 17.00 uur, via deze link.

Heb je nog een vraag? Of mocht je onverhoopt toch niet meekunnen? Schakel dan direct met de Culture Club: cultureclub@ltp.nl

Dresscode: Party Chic

Laat je inspireren door deze chique locatie. Om een beetje richting te geven, vonden we de dresscode ‘Party Chic’ wel passend bij dit jubileumfeest. Om inspiratie op te doen, hebben we een moodboard gemaakt. Klik hier >>

Belangrijk!
Blijf je slapen in het hotel (Van der Valk Zwolle)? De bus naar de Havixhorst vertrekt stipt om 17.00 uur. Verzamelen bij de hotelreceptie om 16.50 uur.

Blijf je níet slapen? Rij dan rechtstreeks naar de Havixhorst. Zorg dat je er om 17.30 uur bent.

Halverwege de avond gaat er een bus naar het hotel voor degene die genoeg gedanst heeft.

Op zaterdagochtend is er een gezamenlijk ontbijt tussen 09.45 en 11.00 uur.

Laat je vooral verwennen, je hebt het verdiend!
Diner in het Koetshuis
Feest in de Tuinzaal

Programma

Vanaf 15.00 uur
Inchecken in het Van der Valk hotel
(adres en route onderaan de pagina)

Hoe heerlijk is het dat je al vanaf 15.00 uur in jouw kamer terecht kunt? Zo heb je bijna twee uur de tijd om jezelf helemaal klaar te maken voor het feest!

16.50 uur
Verzamelen voor de bus richting De Havixhorst

Niets moet, maar wil je gebruik maken van de bus naar De Havixhorst? Zorg dan dat je op tijd bij de hotelreceptie staat! De bus vertrekt om klokslag 17.00 uur. All aboard!

17.30 uur
Start jubileumfeest bij De Havixhorst
(adres en route onderaan de pagina)

Een goed boek begint met een inleiding. Het verhaal van LTP is er één dat verteld mag worden. Daarom kan het feest niet starten voordat we daar in vogelvlucht bij stilstaan en het glas heffen op wat was en op wat nog komen mag. Zorg dat je erbij bent! 

18.30 – 20.30 uur
Diner in het Koetshuis

Al is er vandaag de dag geen koets meer te vinden, met een beetje fantasie kun je je wellicht inbeelden hoe het ooit was. Heden ten dage is het omgetoverd tot een prachtig restaurant waar wel iets anders geserveerd wordt dan havervlokken en stro.

20.30 – 01.00 uur
Feest in de Tuinzaal

Geen feest zonder muziek. We hebben een professionele platendraaier gevonden die met ons de uitdaging is aangegaan om zoveel mogelijk collega’s de dansvloer op te krijgen. Al mag je natuurlijk ook heel cool langs de dansvloer hangen om alles te aanschouwen. Opgedane observaties mogen schriftelijk worden gedeeld met de Culture Club, leuk voor de eerste editie van de ‘CultureClub Courant’.

22.00 – 22.30 uur
Busrit 1 naar hotel te Zwolle

Vrijheid blijheid. Niet iedereen zal tot in de late uurtjes op het feest willen blijven. Daarom is op dit tijdstip de bus warmgedraaid voor eenieder die terugwil naar het hotel.

01.00 – 01.30 uur
Busrit 2 naar hotel te Zwolle

Je hebt het gehaald, de laatste deuntjes sterven uit. Tijd om je naar het hotel te laten vervoeren om je roes uit te slapen. Er staat immers over een paar uur een heerlijk ontbijt op je te wachten!

09.45 – 11.00 uur
Gezamenlijk ontbijt in het hotel

12.00 uur
Uitchecken

Aan al het moois komt een eind. Zorg dat je uiterlijk 12.00 uur je kamer hebt uitgecheckt en de sleutel bij de receptie hebt achtergelaten. We hopen dat je terug kan kijken op een memorabel en geslaagd feest. Op naar de 100!

Contactgegevens

Van der Valk hotel Zwolle:
Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH  Zwolle
Open hier de routebeschrijving >>

Feestlocatie de Havixhorst:
Schiphorsterweg 36, 7966 AC  De Schiphorst
Open hier de routebeschrijving >>

Heb je de dag zelf nog vragen of kom je voor een onverwachte uitdaging te staan? Heb je iemand van de Culture Club nodig? Neem dan contact op met Tim Hulskamp (06 83 66 23 26) of Ike Andersen (06 28 44 39 32).