Hulppagina Client Center

Je krijgt toegang tot jouw assessmentrapport via een beveiligde portal. Het rapport is hiermee altijd, snel en gemakkelijk beschikbaar. Hieronder zie je hoe het werkt.

Inloggen

Zodra de assessmentpsycholoog klaar is met het schrijven van het rapport, ontvang je per e-mail een link naar de beveiligde portal.

  • Klik in de e-mail op de blauwe knop ‘Naar het rapport’.
  • Wanneer je al een account hebt kun je inloggen met de eerder aangemaakte inloggegevens.
  • Is dit de eerste keer dat je een LTP rapport opent, dan kun je een account aanmaken door je e-mailadres op te geven en tweemaal een wachtwoord in te voeren.
  • Ben je jouw inloggegevens vergeten? Reset dan je wachtwoord door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvang dan een e-mail om jouw wachtwoord te wijzigen (indien jouw e-mailadres bij ons geregistreerd staat).
  • Na het inloggen, ontvang je direct een verificatiecode op jouw e-mailadres. Vul deze code in op de website.

Krijg je de foutmelding: browser out of date?

Waarschijnlijk probeer je de link te openen met Internet Explorer. Deze browser wordt niet ondersteund. Je kunt de link openen via Google Chrome of Mozilla Firefox. Deze browsers zijn gratis te downloaden.

Mocht je organisatie het niet toelaten om een van deze browsers te installeren, neem dan contact op met de IT-afdeling om je hierbij te helpen.

Na het inloggen kom je na enkele instructies bij jouw assessmentrapport.

Het rapport heeft dezelfde inhoud als eerdere rapporten. De weergave is wel veranderd. Je krijgt snel inzicht in jouw persoonlijke profiel. In het nieuwe rapport wordt een samenvatting gegeven van alle onderdelen en voor meer details kun je doorklikken. Je kunt zelf ook jouw reflecties toevoegen aan het rapport.

Als je het eens bent met het advies en de inhoud van het rapport, geef je via een knop goedkeuring om het te delen. Wil je het rapport niet delen, dan kun je dat ook aangeven. In dit geval worden de opdrachtgever en de betrokken psycholoog hierover bericht.

Het rapport blijft 5 jaar lang beschikbaar in de portal. Tenzij het rapport wordt verwijderd op aanvraag van jou of van de opdrachtgever.

Een rapport opslaan als PDF

  • Druk op de knop ‘Print’ rechts boven in het scherm.
  • Er verschijnt een printer waarmee afgedrukt kan worden. Open de lijst en kies voor ‘Opslaan als PDF’ (of iets in die trant, afhankelijk van de browser die je gebruikt).
  • Sla het bestand op als PDF.

Vragen? Stel ze gerust!

Vul het contactformulier rechts boven aan de pagina in of neem contact op via 020 – 30 50 438 of Online@ltp.nl.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?