Gratis webinar: Beoordelen & ontwikkelen in een veranderende wereld

(H)erken talent en verhoog productiviteit met toekomstgericht performance management

LTP Het Nieuwe Beoordelen
De uitdaging genaamd performance management

Uit onderzoek blijkt dat de klassieke invulling van performance management in vele gevallen leidt tot frustratie: het is tijdrovend, werknemers raken eerder teleurgesteld dan gemotiveerd en in vele gevallen leiden de voortgangs- en beoordelingsgesprekken volgens ceo’s niet tot betere prestaties of meer betrokkenheid. 

Maar hoe kan het dan anders?
Het vinden van een alternatieve manier van beoordelen en belonen is nog niet zo simpel, vooral in grotere organisaties. Hoe verander je een systeem dat al zo lang gehanteerd is en gekoppeld is aan de fundamentele HR-interventies?

In dit webinar nemen onze business psychologen je mee langs psychologische inzichten, mogelijke valkuilen, best practices en geven ze tips om meteen aan de slag te gaan met een andere aanpak!

(H)erken talent en verhoog productiviteit met een toekomstgerichte vorm van performance management!

Het is tijd om in het proces van beoordelen en belonen de ontwikkeling van de medewerker definitief centraal te stellen, náást het behalen van doelen.

Let op: dit webinar is een vernieuwde versie van het webinar ‘Het Nieuwe Beoordelen’

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over het nieuwe beoordelen? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?