Slim selecteren en ontwikkelen voor vitale zorgteams

Op zoek naar maximale teamvitaliteit en optimale samenwerking tussen disciplines? LTP biedt ondersteuning met zorg specifieke assessments voor de selectie en ontwikkeling van zorgteams.

Door corona is het belang van een goede gezondheidszorg sterker dan ooit naar voren gekomen. Hoopvol keek iedereen naar de oplossingen die de gezondheidszorg moest bieden. Tegelijkertijd was (en is) de druk op de gezondheidszorg nog nooit zo groot.

Inzicht met impact

LTP biedt ondersteuning met assessments specifiek voor de zorg. Psychologische inzichten ter ondersteuning van selectiebeslissingen van bijvoorbeeld verpleegkundige, maar ook om vitaliteit van teams te versterken, samenwerking tussen disciplines te vergroten en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. 

Lees verder in onze artikelen over dit thema (rechts of onderaan deze pagina) en ontdek onze aanpakken. Django Hessels, Branchemanager Gezondheidszorg bij LTP, vertelt je graag meer. Neem gerust contact op met Django (06–24932699 / D.Hessels@ltp.nl) of vul het contactformulier op deze pagina in. 

Hoe kunnen wij jou helpen?
Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!
“Elke dag zie ik hoe de medische managers en bedrijfsmanagers nauwer met elkaar samenwerken”

Lees verder »

Artikelen over de zorg

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?